Goed met cijfers en letters?

Kom jij ons team van drie leuke collega’s op het secretariaat versterken? Wij kijken reikhalzend naar je uit.

Wij zoeken per 1 februari 2019, een

algemeen secretaresse / financieel administratief medewerker
voor 20 uur per week, (flexibel) verdeeld over 4 of 5 dagen.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van ons team, we werken nauw met elkaar samen. Onze werkdag op het secretariaat vullen wij onder meer met de volgende werkzaamheden:

  • Ontvangst en verwijzen van bezoekers
  • Aannemen van de telefoon en het afhandelen van gesprekken
  • Organiseren en notuleren van vergaderingen
  • Ondersteuning bij bijeenkomsten, workshops en symposia
  • Bijhouden van informatie op de websites
  • Up to date houden van het relatiebeheersysteem
  • Verwerken van allerlei administratieve gegevens.

Daarnaast ondersteun je ongeveer 4 uur in de week de financiële administratie, jouw taken bestaan uit het invoeren van mutaties en financieel administratieve ondersteuning van de controller.

Wie ben jij?

Je hebt een relevante Mbo-opleiding (secretarieel/financieel). En je hebt bij eerdere werkgevers jouw kwaliteiten, die nodig zijn voor deze functie, ontwikkeld. Je bent helemaal thuis in het Officepakket (Word, Excel en Powerpoint). Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid spreekt voor zich: je bent communicatief sterk en je hebt organisatietalent. Een klantgerichte, flexibele instelling en een accurate, systematische manier van werken zijn vanzelfsprekend voor jou.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die zowel handig is met cijfers als met letters. Je kunt heel goed zelfstandig werken, maar bent ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert een energieke en kwalitatieve bijdrage aan de ondersteuning van het bureau.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Wij bieden als bureau VBZ ondersteuning aan de vereniging samen Voor Betere Zorg. Bij deze vereniging zijn een groot aantal zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden aangesloten. Wij voeren opdrachten uit van de vereniging of samenwerkende zorgaanbieders in wisselende combinaties. Het kantoor, dus ook jouw toekomstige werkplek, zit op een geweldige plek aan het Spaarne in Haarlem.

Bij het bureau werken momenteel 18 zeer gedreven medewerkers in een klein maar hecht team.

Wij bieden een boeiende en afwisselende baan met leuke enthousiaste collega’s voor een dienstverband van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Het betreft hier schaal 40 (minimaal € 1.949,74 en maximaal € 2.715.19 bruto per maand op fulltime-basis of wel 36 uur per week).
Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Heb je nog vragen? Zoek dan even contact met Riska van Wijgerden, hoofd secretariaat: 023 – 532 21 51.

Ben je enthousiast geworden? Wij maken graag nader kennis met je, stuur je sollicitatie met CV voor maandag 14 januari 2019 naar: sollicitaties@vbzkam.nl
De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 17 januari 2019.