ZORG.IK? Carrièrebeurs afgelast

Update 12 maart 16.00 uur: Op het moment van dit schrijven was het besluit van de overheid om evenementen met meer dan 100 bezoekers af te gelasten nog niet genomen, de afgelasting van dit evenement sluit dus aan bij deze maatregel.

Donderdagmiddag 12 maart is het besluit gevallen om in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus de ZORG.IK? Carrièrebeurs van zaterdag 21 maart - die in het kader van de Ontdekdezorg week plaats zou vinden - af te gelasten.

We zien dat de verspreiding van het virus onverminderd hard toeneemt. Ondanks dat de RIVM berichtgeving geen aanleiding geeft tot afgelasten willen wij als zorg- en welzijnssector toch onze verantwoordelijkheid nemen. Wij willen niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in de sector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers, en wij willen (het personeel van) de bij ons aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties niet extra belasten.

De Ontdekdezorgweek die van 16 t/m 21 maart plaatsvindt gaat (gedeeltelijk) online wel door. Tijdens en voorafgaand aan deze week blijft het natuurlijk hard nodig om het mooie werk en alle mogelijkheden van leren en werken in de sector onder de aandacht te blijven brengen. 

Mensen die willen nagaan of de zorg bij hen past of een nieuwe stap in hun carrière willen zetten, kunnen (gratis) loopbaancoaching aanvragen via Sterk in je Werk (sterkinjewerk.nl) en/of de landelijke website ontdekdezorg.nlbezoeken. 

Meer informatie over werken en leren in zorg en welzijn in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden? Zoek dan contact met iemand van Infopuntzorg.nl 

2020-03-12 13:23:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.