ZORG.IK? Carrière- en oriëntatie event op 25 november

Er zijn volop kansen om in de zorg te werken. Tijdens de ZORG.IK? Carrière- en oriëntatiebijeenkomsten bieden wij kandidaten de mogelijkheid om deze kansen te verkennen. We geven voorlichting over werken en leren in de zorg en faciliteren ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden.

Op 25 november wordt de rode loper uitgerold voor kandidaten die meer willen weten over werken en leren in zorg en welzijn. Deze potentiële medewerkers wordt getoond wat de sector te bieden heeft. Tijdens de ZORG.IK? Carrièrebeurs in 2019 verwelkomden we ruim 400 mensen. Nu ontmoeten we elkaar online en daar hebben we een goede mooie vorm voor gekozen.

Kandidaten worden op 25 november digitaal welkom geheten. We starten met een voorlichting, met informatie over de mogelijkheden voor opleiden in zorg en welzijn en vertellen over de mogelijkheid van gratis loopbaancoching door Sterk in je Werk. Daarna geven we de ruimte voor kandidaten en zorgorganisaties om kennis te maken. Vanaf de bank thuis kunnen de kandidaten verschillende organisaties bezoeken aan de hand van filmpjes waarin de zorg- en welzijnsorganisaties zich voorstellen. Is de kandidaat geïnteresseerd, dan is er de mogelijkheid om te chatten of om een afspraak in te plannen.

Om de juiste kandidaat naar de juiste zorgorganisatie toe te leiden vragen we de kandidaten een skillstest in te vullen. We werken daarbij met de methode van ‘De Paskamer’. De Paskamer bevindt zich in een ‘shop’ met - door de zorgorganisatie zelf ingevulde - profielen.

Aanmelden
Zowel werkgever die aanwezig willen zijn op 25 november, als kandidaten (werkzoekenden of potentiële medewerkers) kunnen contact opnemen met Monique Beentjes, m.beentjes@vbzkam.nl of 023 - 3032790.

ZORG.IK-logo klein.jpg

2020-11-03 11:05:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.