Werkconferentie: Inclusief Ondernemen! Hoe? Zo!

Inclusief Ondernemen in de zorg betekent dat het vanzelfsprekend is dat ook mensen met een arbeidsbeperking werken binnen zorginstellingen en daar een goede bijdrage leveren.  

Ben jij die bestuurder/directeur, die beslisser, die (locatie) manager, die HRM-professional, die dit al de normaalste zaak vindt? En ben je op zoek naar een platform waar je terecht kunt met vragen, ideeën en waar je collega’s ontmoet waarmee je kunt samenwerken? Of staat het onderwerp in jouw organisatie nog niet op de agenda en ben je van mening dat daar snel iets aan moet gebeuren? Omdat er in het sociaal akkoord is afgesproken dat we samen tot 2026 125.000 banen creëren voor deze doelgroep? Of nog beter: omdat je weet dat ook zij talenten hebben, waarmee ze een aanwinst zijn voor jouw organisatie?

Dan nodigen we je uit om met ons op donderdag 13 april aan de slag te gaan.

Inspirerende sprekers als Sven Romkes en Peter Don nemen je in de ochtend mee “Dat het Kan”, “Waar het is Gelukt”, maar vertellen ook waar ze in hun dagelijkse praktijk tegen aan lopen. We laten je zien waar de uitdaging ligt. Je ziet praktische en inspirerende voorbeelden uit de eigen zorgpraktijk, je ontmoet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wat willen zij en wat kunnen zij? Ook laten we op humoristische wijze de bijzondere dingen zien die je dagelijks meemaakt als je een beperking hebt.

Na de lunch gaan we in op de ‘Hoe-vraag’. Je kunt kiezen uit een 5 tal workshops, waarin je kennis vergroot en je laat inspireren om kansen te creëren voor de doelgroep. Hoe je draagvlak creëert bij medewerkers, managers, collega's; hoe je aan een passende functie komt; hoe je dat dan kunt financieren.
Dagvoorzitter Brigitte Paulissen houdt de regie van het programma in handen.

2017-02-28 15:10:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.