Welkom, Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer

De Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer is lid geworden van samen Voor Betere Zorg. De Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer is de overkoepelende organisatie van de gezondheidscentra Overbos, Floriande en Drie Meren in Hoofddorp.

De gezondheidscentra bieden zorg dichtbij huis. In de gezondheidscentra kunnen de bewoners van de wijken Overbos en Floriande het hele jaar vijf dagen per week terecht voor zorg door de huisarts en de fysiotherapeut. In gezondheidscentrum Floriande en in gezondheidscentrum Drie Meren is ook een apotheek gevestigd. In de gezondheidscentra wordt veel samengewerkt.

Verschillende andere zorgverleners zoals dietiste, logopediste, podotherapeut, kinder-/jeugdpsychiater en verloskundige zijn één of meerdere dagdelen aanwezig.
De cliënten worden gestimuleerd om waar mogelijk zelf keuzes te maken bij het opstellen van hun zorg- of behandelplan. Het geven van goede informatie, persoonlijke aandacht en het gezamenlijk opstellen van behandeldoelen bevorderen de zelfredzaamheid.

Alle zorgverleners hechten grote waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. Zij werken volgens de laatste standaarden en richtlijnen van hun beroepsgroep en volgen de laatste ontwikkelingen.

GC Haarlemmermeer.jpg

 

2019-03-06 06:45:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.