Wel Zijn Markt: ontmoeten ontdekken ontzorgen

Donderdag 16 maart 2017 is het weer zo ver en wordt voor de 6e keer de Wel Zijn Markt advertentie klein.JPG
georganiseerd. Een markt waar alle inwoners van Zuid-Kennemerland informatie en advies krijgen over de variatie en onvermoede mogelijkheden in het actuele aanbod van wonen, welzijn, zorg en voorzieningen.
Op dit moment zijn er al 60 kramen gereserveerd en dit aantal neemt nog steeds toe.

Speeddaten in de zorg
Aangezien we dit jaar aansluiten bij de Landelijke Week van Zorg en Welzijn hebben we ook extra aandacht voor het werken en leren in de zorg. Zorg- en onderwijsinstellingen staan op het speciaal ingerichte Werken en Leren plein om bezoekers informatie te geven over vacatures en opleidingen. Naast leden van VBZ zijn UWV Werkbedrijf en Randstad ook aanwezig.

Langer prettig thuis wonen
Langer, veilig, comfortabel zelfstandig thuis blijven wonen? Laat u informeren en uitleg geven over de middelen en toepassingen, hoe ze in te zetten en te gebruiken. Maar ook als u informatie wilt over hoe u langer, veilig en comfortabel zelfstandig thuis kunt blijven wonen, kunt u terecht bij onze Wel Zijn Markt. Expeditie Slimthuis en de Slimotheek geven uitleg en informatie. Ook kunt u kennisnemen over de mogelijkheden van mantelzorg voor nu of later.

Podium
Op het hoofdplein van de Markt staat een podium. Tussen 11 en 16 uur zijn hier verschillende workshops, muziek en zal de Grote Eenzaamheidsshow het ‘Jaar van de Ontmoeting’ onder de aandacht brengen.

Sporten met Olga Commandeur
Op de Wel Zijn Markt zijn ook tal van activiteiten. Zo kunt u samen sporten met Olga Commandeur, meedoen aan een bingo onder leiding van wethouder Jur Botter of kennismaken met een echte zorg-robot. Maar ervaar ook de kunst van The Living Museum, neem een kijkje in de bibliotheek of ervaar hoe leuk een spelletje koersbal is. En proef de multiculturele cupcakes van Samen Haarlem.

Locatie
Op donderdag 16 maart 2017 wordt de Wel Zijn Markt gehouden in het winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem van 11:00 – 16:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.welzijnmarkt.nl

2017-02-28 15:48:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.