Week van Zorg en Welzijn wordt: Ontdekdezorg Week

Voor velen een bekend begrip, de Week van Zorg en Welzijn. Om beter aan te sluiten op de landelijke Ik Zorg campagne en om sterker landelijk te communiceren over deze week is Bureau Mensch gevraagd om een doorvertaling van Ik Zorg te maken in visuele identiteit, strategie en middelen richting diverse doelgroepen en activiteiten. De eerste doorvertaling is nu gedaan voor deze week, de week gaat de Ontdekdezorg Week heten. 

We vinden het belangrijk om de communicatie over onze sector zorg en welzijn gezamenlijk met andere regio's op te pakken en een duidelijke afzender te geven. Dit gaan we doen door aan te sluiten bij de landelijke Ik Zorg campagne, en tegelijk het eigen gezicht van “De Week” te behouden. Dit betekent dat de vormgeving, middelen, én de naam van De Week veranderen. Vanaf 2020 gaan we samen de Ontdekdezorg Week organiseren. Deze zal plaatsvinden van 16 tot en met 21 maart.

Hierin behouden we wat goed was aan de Week van Zorg en Welzijn, en gaan we door middel van meer focus, een nieuwe moderne uitstraling en goede samenwerking richting een nog beter evenement. Een groot vangnet, met vervolgens contact op maat. Op dit moment worden de allerlaatste puntjes op de i gezet rondom de nieuwe stijl, inhoud en communicatie van de Ontdekdezorg Week.

Logo ontdekdezorg week 2020.JPG

2019-12-16 14:12:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.