Week van Zorg en en Welzijn: 'Maak kennis met kunde'

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de Week van Zorg en Welzijn WZW2017_logo
weer tot een groot succes te maken. Er is vanuit Bureau VBZ veel contact met de communicatie en/of HRM-afdelingen voor een goede afstemming. Een korte update:

  • In onze regio gaan ruim 65 locaties open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Leden van het VBZ programma Arbeidsmarkt kregen deze week een gratis promopakket (ballonnen, spandoek, online logo’s etc). Overzicht instellingen die open zijn.
  • De Denktank PR (hier zitten communicatieadviseurs van VBZ leden in en van Nova College) heeft nagedacht hoe de scholen en leerlingen nog meer bij de Week te betrekken. Samen is besloten om dit jaar Bliksemstages aan te bieden voor jong en oud om zo kennis te maken met de zorg. Via adwords en advertenties op facebook en instagram benaderen we vooral jongeren online. Ook bij de Open Huis van Nova College op 8 maart attenderen we aankomende studenten op de Bliksemstages.
  • De special ‘maak kennis met kunde’ wordt vanaf 4 maart huis aan huis in deze regio verspreid, hierin zijn regionale artikelen opgenomen met advertenties van onze leden. Deze staat vanaf 4 maart online op www.samenvoorbeterezorg.nl
  • Voorafgaand aan de week zijn er advertenties in de regionale h-a-h-bladen, is er een online adwords-campagne en worden persberichten verstuurd. Tijdens de week delen we alles via social media. #wzw2017 #maakkennismetkunde.
  • Naast een landelijke krant, tv-programma, outdoor reclame en een radiocampagne, voeren we landelijk ook uitgebreid online campagne. Dit doen we op meerdere manieren en via meerdere social media kanalen. Bekijk hier de acties.

 

2017-02-28 16:04:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.