Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar

Simone, Marloes en Marcel zijn genomineerd voor Sociaal Werker 2020!
Voor Sociaal Werker 2020, de elfde verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar, zijn genomineerd Marcel van Eck van Lokalis Utrecht, Simone Duin van MeerWaarde Hoofddorp en Marloes Olde Hampsink van SMD/Wijkteams Enschede. Op 3 maart zijn zij op hun werkplek verrast met de boodschap van de jury en door een delegatie vanuit het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk.

Simone Duin, MeerWaarde Hoofddorp

 Simone is sociaal werker jeugd. 'Ik wil in ieder geval het thema jeugd binnen sociaal werk op de kaart zetten. Daar heb ik een duidelijke visie op. Met onze adviseurs kijken we ook naar landelijke thema’s en hoe we deze samen kunnen brengen met dat wat we zien in de wijk.' Dat doen we bijvoorbeeld met het Innovatie- en KennisLAB Haarlemmermeer.

 Directeur-bestuurder Renata Fideli vindt de nominatie van Simone zeer terecht. ‘Simone betekent veel voor MeerWaarde en kan ook landelijk het boegbeeld zijn voor vak- en beroepsgenoten. Ze heeft frisse ideeën, is loyaal en staat er als het moet. Het is voor ons en het sociaal werk een eer dat ze genomineerd is: Simone gaat schitteren!’

Meer lezen


20563-02_sww_fotocollage_genomineerden_def.jpg

2020-03-04 16:03:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.