Vacature: Projectleider Recruitment (24-28 uur)

samen Voor Betere Zorg is op zoek naar een:

Projectleider Recruitment
24-28 uur

 

Intro
Ben jij een HR-professional en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Word jij enthousiast van het (mee)draaien in projecten en weet jij als geen ander mensen met elkaar te verbinden? Dan ben jij de Projectleider Recruitment die wij zoeken.

Over ‘samen Voor Betere Zorg’ (VBZ)
‘samen Voor Betere Zorg’ is een netwerkorganisatie van ruim 30 zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Deze organisaties hebben een gedeelde ambitie: met elkaar in de regio de best mogelijke zorg realiseren.

Wat ga je doen?
In deze uitdagende rol functioneer je veelal op operationeel en soms op tactisch niveau samen met je senior collega’s. Je ondersteunt in de projecten en samenwerkingsprocessen en tevens voer je afgebakende projecten uit, zoals het regionaal contactpunt van Infopunt zorg. In dit project help je mee met het verkleinen van de personeelstekorten door geïnteresseerden in zorg en welzijn de weg te wijzen naar een baan of een leerwerktraject. Met jouw enthousiasme weet jij steeds het verschil te maken voor belangstellenden en instromers en voor de werkgevers. Ook organiseer je voorlichtingsbijeenkomsten en ben je nauw betrokken bij trajecten die zorgdragen voor een makkelijke instroom in de opleiding.

In samenwerking met de recruiters van de zorgorganisaties bevorder je de match tussen vraag en aanbod. Om dit alles te kunnen doen ben jij op de hoogte van de werk- en opleidingsmogelijkheden in de regio en van de ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt van zorg & welzijn.

Team
Als projectleider Recruitment kom jij in het team Arbeidsmarkt terecht waar je nauw samenwerkt met 7 enthousiaste en gedreven collega’s. Het team heeft uitgebreide kennis en expertise op het gebied van (regionale) arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn. Samen met zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en andere partijen werken we aan regionale vraagstukken op het gebied van imago, werven, opleiden, behoud en innovatie. Met als uiteindelijk doel een arbeidsmarkt in balans met voldoende en gekwalificeerde medewerkers in de regio.

Wat vragen wij van jou?

 •  Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van HRM en minimaal 3 jaar werkervaring als HR- adviseur
   of recruiter;
 •  Kennis van de arbeidsmarkt is een vereiste en kennis van zorg & welzijn is een pré;
 •  Je bent in staat om zelfstandig projecten te draaien en partners hier actief bij te betrekken;
 •  Je bent klantgericht, hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • MS office en andere digitale tools beheers je goed;
 • Bij voorkeur ben je in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 24 – 28 uur per week;
 • Salariëring volgens de CAO VVT (FWG 50). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);
 • De ruimte om zowel thuis te werken als collega’s op kantoor te treffen.

Solliciteer
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Reageer dan voor 9 oktober op deze vacature. Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en curriculum vitae, kun je richten aan Ad Warnar (directeur Samen Voor Betere Zorg) via sollicitaties@vbzkam.nl.

De eerste gesprekken zullen online plaatsvinden op 19 en 20 oktober. Is het eerste gesprek goed bevallen word je uitgenodigd voor een tweede gesprek welke op kantoor zal plaatsvinden op 23 oktober.

Indien je graag meer informatie over de functie en de organisatie wil ontvangen, kun je contact opnemen met onze programmacoördinator Arbeidsmarkt Marion Fisser op telefoonnummer 023 - 3032792.

Kun je vanuit jouw huidige werkgever eventueel gedetacheerd worden? Geef dit dan aan in je sollicitatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


2020-09-23 12:33:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.