Terugblik ALV en afscheid Jan Bauer

Wij mogen terugkijken op een goed bezochte ALV op 21 november bij ’t Dolhuys in Haarlem. Hans van Looijen, directeur van ’t Dolhuys was de gastheer deze middag en nam de aanwezigen even kort mee in de geschiedenis van dit monument. Mooi om te weten is dat ze zonder subsidies al 500.000 bezoekers geïnformeerd hebben over ‘de geest’.

IMG_2832.jpeg

We blikten met elkaar terug op 2018 en vooruit naar 2019. De terugblik op onze activiteiten was mooi samengevat in een filmpje met de highlights van afgelopen jaar. En die waren er! Het jaarplan voor 2019/2020 en de herijkte strategie werden unaniem aangenomen. Elsbeth de Ruijter, de nieuwe voorzitter van het bestuur van onze vereniging, vatte het mooi samen: “Wij hebben jullie kennis nodig, we vinden elkaar in een gezamenlijke passie: samen de beste zorg leveren.”

Jan Welmers vulde dit aan: Kijkend naar de aanscherping van de strategie van samen Voor Betere Zorg, is het belangrijk dat je niet alleen bepaald wat je niet meer doet, maar vooral ook volmondig ja zegt op wat je wel gaat doen.”

En staan wij er financieel goed voor en hoe zien wij dit richting de toekomst? Ja, we staan er goed voor maar subsidiegelden blijven altijd onzeker. Roel van Duijn sprak zijn vertrouwen uit en droeg ‘zijn stokje als penningmeester over aan Rob van Dam.

EIMG_2859.jpegn dan was het moment om officieel afscheid te nemen van  Jan Bauer. Er is veel bereikt de afgelopen jaren: het bestuur is actiever geworden, er is minder een vergadercultuur en Jan was een stabiele voorzitter. Als blijk van dank kreeg Jan een prachtig kunstwerk van Gerbrand overhandigd. Hij is eenzijdig verlamd en wordt als kunstenaar begeleid door Kunst om de Hoek. Het kunstwerk verbeeldt een zeegezicht van Samos waar Gerbrand al 30 keer is geweest.

We sloten af met een informele borrel in het café van ’t Dolhuys.

 

 

IMG_2843.jpeg

IMG_2864.jpeg

2018-12-06 14:51:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.