Samen digitaal vaardig. Wat kan jij doen? Lees het emagazine!

emagazine_VBZ_Sigra DEF pdf.png

Samen digitaal vaardig. Wat kan jij doen? Lees het emagazine!
Leden van samen Voor Betere Zorg (VBZ) en Sigra hebben de krachten gebundeld en werken samen aan het verbeteren van digitale vaardigheden. Samen willen ze eraan bijdragen dat alle organisaties en cliënten mee kunnen blijven doen, vooral nu de wereld om ons heen verwacht dat er digitaal gewerkt wordt en dit extra digitale vaardigheden vereist. VBZ en Sigra hebben daarom het levend emagazine ‘Samen digitaal vaardig’ gemaakt, waarin kennis en ervaringen gedeeld worden. Het emagazine wordt elke drie maanden geactualiseerd om samen digitaal vaardiger te zijn. 
In het emagazine vind je de ervaringen van collega-organisaties, feiten, suggesties en kennis. Het biedt inspiratie en concrete handvatten om werk te maken van het verbeteren van de digitale vaardigheden of het werken aan digitale vaardigheden in jouw organisatie te borgen. De inhoud van het emagazine geeft antwoord op de vragen die onze leden stelden tijdens de inventarisatie-gesprekken. Het is aangevuld met inzichten en kennis ontwikkeld door de landelijke coalitie digivaardig in de zorg en organisaties uit de regio die al langer actief zijn met het verbeteren van de digitale vaardigheden.
Het emagazine is ingedeeld in drie fases waarin jouw organisatie zich kan bevinden: de oriëntatie -, de initiatie-  en de borgings/bezig fase met bijpassende informatie en tips & tricks. Uiteraard vind je ook informatie hoe je cliënten kunt betrekken, wie er allemaal betrokken zijn bij het verbeteren van digitale vaardigheden, en financierings- en subsidiemogelijkheden. Om kennisuitwisseling mogelijk te maken en met elkaar in contact te komen, worden inzichten van verschillende organisaties gedeeld en samenwerkingsinitiatieven toegelicht.  

Deel jouw ervaringen en inzichten met het verbeteren van de digitale vaardigheden in jouw organisatie met i.muller@vbzkam.nl. Dan delen wij die in de volgende editie van het emagazine!

Emagazine Samen Digitaal Vaardig in Zorg & Welzijn_VBZ-Sigra.pdf

2021-02-04 07:49:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.