Regionaal samenwerken op re-integratie van uitgevallen medewerkers

Op 11 juni 2019 vond bij Spaarne Gasthuis in Hoofddorp een bijeenkomst plaats over ‘Regionaal samenwerken op re-integratie van uitgevallen medewerkers’.  Aan de bijeenkomst namen deel: ActiVite, Leger des Heils regio Noord-Holland, SEIN, Kennemerhart, Heliomare, ViVa! Zorggroep, Stichting Nieuw Unicum, Spaarne Gasthuis, GGZ inGeest, Sint Jacob, de Hartekamp Groep en Ons Tweede Thuis.

Steven Burgmeijer deed de aftrap van de bijeenkomst: "Een deel van uitgevallen medewerkers kan en wil soms niet terug in de eigen functie en/of organisatie. Het is niet in het belang van de werknemer of de werkgever lang te wachten, en pas in een later stadium, naar passende arbeid te zoeken’. Door regionaal samen te werken kunnen we preventief en/of in een vroeg stadium uitgevallen medewerkers herplaatsen binnen de sector én behouden voor de sector."
 
De deelnemende organisaties hebben afgesproken na de zomervakantie bij elkaar te komen om de mogelijkheden van samenwerking hierin nader uit te werken.

Wil je hierop aanhaken, meer informatie?

Neem contact op met Cafer Yigit: c.yigit@vbzkam.nl | 06-13951308 of met Monique Beentjes: m.beentjes@vbzkam.nl | 06-33333452.

samen Voor Betere Zorg stimuleert deze regionale samenwerking, deze activiteit past daarom heel goed in onze (aangescherpte) strategie: Samen Sterk! Samen Voor Betere Zorg.
 

2019-06-17 12:30:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.