Professionaliseringstraject Bureau VBZ dankzij Europese subsidie

Samen Voor Betere Zorg werkt met partners en leden regionaal aan duurzame inzetbaarheid. Dit doen wij met de extra ondersteuning vanuit het Europees Sociaal Fonds, waarbij het mogelijk wordt gemaakt om verschillende pilots op te zetten en de ervaringen regionaal te delen. Voorbeelden zijn de projecten ‘Fysieke belasting en belastbaarheid’ bij ViVa! Zorggroep en Sint Jacob en ‘Sterke teams en sterke medewerkers’ bij Kennemerhart.

Momenteel werkt Bureau VBZ, het uitvoerende bureau van de vereniging samen Voor Betere Zorg, dankzij Europese subsidie ook zelf aan duurzame inzet van medewerkers. Bureau VBZ ontvangt van maart tot en met september 2019 begeleiding bij een professionaliseringstraject. 

Dit professionaliseringstraject houdt in dat adviseurs van Bureau Plateau gedurende een klein jaar in zes sessies met Bureau VBZ als gehele organisatie, of in groepjes, aan de slag gaat. De adviseurs begeleiden, inspireren en faciliteren om als (medewerkers van) Bureau VBZ te groeien (in persoonlijke ontwikkeling en) in teamontwikkeling. Deze groei is nodig om aan veranderende eisen van onze omgeving (vertaald in een nieuwe strategie) gehoor te geven.
Tijdens deze sessies spreken we over wat ons verbindt, wat onze doelen en drijfveren zijn. Om als organisatie verschil te kunnen (blijven) maken en goed te kunnen (blijven) inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en behoeften van onze leden.

Samen sterk. Samen Voor Betere Zorg.


esf.png

2019-03-25 17:19:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.