Neem mijn stem serieus!

De LFB, belangenbehartiging door en voor mensen met een beperking, Neem mijn stem serieusen vertegenwoordigers van cliëntenraden uit Midden- en Zuid-Kennemerland nodigen u uit voor een prikkelend congres.

Neem mijn stem serieus is een congres georganiseerd door mensen met een beperking. Het is bedoeld voor centrale cliëntenraden en (zorg-) professionals bij zorgaanbieders, gemeenten en maatschappelijke organisaties in Midden- en Zuid Kennemerland.

Thema van het congres: Neem mijn stem serieus! Kom op 7 april een middag met ons meedenken en meediscussiëren over onze levenservaringen en toekomstdromen. Wij zorgen voor een boeiend en interactief programma met interessante sprekers, een panel-discussie, bijzondere interviews, terugspeeltheater Wordt Vervolgd en een muzikaal optreden.

Programma

13.30 uur  Ontvangst met koffie en thee

14.00 uur Welkom door Maaike van der Veen, leerwerk-student LFB en Joost Blommendaal, manager LFB

14.15 uur Gastspreker Mieke Cardol, Lector Hogeschool Rotterdam
Presentatie: ‘Op weg naar een gastvrije samenwerking’
Samenwerking tussen ervaringsdeskundigen en professionals gaat niet vanzelf. Hoe zorgen we er voor dat de stemmen
van ervaringsdeskundigen gehoord en serieus genomen worden?

14.30 uur Panel-discussie met medewerking van: - Anja van Dam, moeder van een kind met een beperking - Ans Pelzer, wethouder WMO Castricum - Mieke Cardol, Lector Hogeschool Rotterdam - Jan de Jong, lid LFB en lid Cliëntenraad SEIN - Johan Vogelaar, voorzitter Centrale Cliëntenraad SIG

15.15 uur Pauze

15.45 uur Terugspeeltheater Wordt Vervolgd. De acteurs gaan in op de verhalen en ervaringen van het publiek. Ze maken hierbij gebruik van muziek.

17.00 uur Afsluiting met aansluitend borrel

Meld u hier online aan

 

2016-02-24 14:45:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.