Mini-symposium Dementie Thuis – 17 april 2018

Welke (innovatieve) middelen zijn ondersteunend in de zorg aan mensen met dementie?

Tijdens dit mini-symposium worden de resultaten van het project ‘Dementie thuis’ gepresenteerd. In dit project zijn de effecten van de inzet van verschillende vormen van ondersteuning en thuistechnologie op het leven van mensen met dementie en hun naasten gemeten, zoals bijvoorbeeld de Leefstijlmonitor.

Het VUmc heeft onderzoek naar de effecten van thuistechnologie en andere vormen van ondersteuning gedaan en presenteert de resultaten. Vervolgens deelt Franka Meiland van VUmc hoe mantelzorgers en professionals een keuze kunnen maken uit de ondersteunende technologie.

Vervolgens kunnen bezoekers zelf kennismaken met het Leerplein Dementie Aalsmeer en het Leerplein Dementie Amstelveen, de Leefstijlmonitor en andere vormen van (thuis) technologie.

Nog interesse voor dit symposium? In principe is het maximale bezoekersaantal bereikt, maar we hanteren een wachtlijst. Als mensen laten weten toch niet te komen, dan nodigen wij mensen van de wachtlijst uit. U kunt zich op deze wachtlijst laten plaatsen door een mail te sturen aan: vbz@vbzkam.nl.

2018-03-29 13:32:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.