STERK IN JE WERK WEEK 16 t/m 20 november 2020

GOED, GEZOND EN MET PLEZIER AAN HET WERK
Hoe blijf je als medewerker werkfit? En hoe stimuleer en faciliteer je als werkgever het duurzaam meedoen van je medewerkers? De STERK IN JE WERK WEEK biedt medewerkers in zorg en welzijn in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden een palet aan activiteiten die bijdragen aan vitaliteit, werkplezier en ontspanning,


STERKINJEWERKWEEK.png


DOET JOUW ORGANISATIE MEE?

Met deelname laat je zien dat jouw organisatie aandacht heeft voor de vitaliteit van medewerkers. Deelname betekent:

- Jouw organisatie organiseert in de STERK IN JE WERK WEEK minimaal één activiteit en stelt deze open voor de eigen medewerkers en die van de andere deelnemende organisaties.

- Natuurlijk houden we bij de organisatie van de activiteiten rekening met de Covid-19 RIVM-maatregelen. Dit zou kunnen betekenen dat een aantal van de activiteiten tijdens de WEEK online worden aangeboden. Of dat het openstellen van de activiteit voor andere organisaties niet mogelijk is. Aan een activiteit die online in plaats van fysiek wordt georganiseerd, kunnen overigens mogelijk weer méér medewerkers (van andere organisaties) meedoen.

- Iedere deelnemende organisatie is verantwoordelijk voor de organisatie en financiering van de eigen activiteiten.

MEELIFTEN?
De deelnemende organisatie organiseert zelf een activiteit: dit omdat jullie zelf veelal al activiteiten ‘op de plank’ hebben liggen. Het is sterk en geloofwaardig als juist de eigen activiteiten, de eigen ‘zorg voor de medewerkers’ onder de aandacht komen tijdens de WEEK. Vanuit Bureau VBZ kunnen we wel net als vorig jaar de loopbaangesprekken en vitaliteitsworkshops op locatie plannen. En als de deelnemende organisaties toch (ook) een meerwaarde zien in enkele door Bureau VBZ georganiseerde activiteiten (zoals bijvoorbeeld de Energizer Positive Vibes van vorig jaar), dan kan dat misschien evengoed.

ORGANISATIE: BUREAU VBZ ONTZORGT!
Net als vorig jaar coördineert Bureau VBZ de STERK IN JE WERK WEEK, we ontzorgen jouw organisatie zoveel mogelijk. Wij zorgen voor:

Coördinatie en projectleiding Een tijdsplanning en communicatieplan, afstemming en verbinding, oog voor een divers programma (leeftijden, achtergronden, onderwerpen).

Toegankelijke en eenvoudige aanmeldpagina Alle activiteiten op één centrale plek zodat medewerkers ook op één plek uit een breed aanbod van activiteiten kunnen kiezen.

Toolkit voor deelnemende organisaties Met kant en klare voorbeelden en tekstsuggesties voor op social media.

VOORTBOUWEN OP SUCCES, VERBETEREN WAAR NODIG
Vorig jaar werd tijdens de STERK IN JE WERK WEEK het onderwerp van duurzaam meedoen en vitaliteit van de medewerker al goed zichtbaar. We maakten een goed begin. Maar we willen meer: nog meer deelnemende organisaties en meer deelnemers aan activiteiten. We betrekken de afdelingen Communicatie en HR en beginnen ruim op tijd met de werving van deelnemers voor de activiteiten.

PLANNING
Juli – Augustus: Aanmelden deelname aan STERK IN JE WERK WEEK door werkgevers
September -  Oktober: Aanleveren gegevens activiteit(en) door werkgevers
Vanaf begin oktober: Activiteitenwebsite live: zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen zich aanmelden voor de verschillende activiteiten
16 t/m 20 november: STERK IN JE WERK WEEK

AANMELDEN
Je kunt je hierals organisatie aanmelden. Eerst nog even sparren? Neem contact op met Wendy van der Veen, communicatieadviseur bij samen Voor Betere Zorg, 06 1940 6574 of communicatie@vbzkam.nl.

2020-07-31 06:38:00

2020-07-31 06:38:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.