Laat zien dat u trots bent op uw helden in zorg en welzijn

Extra liefde voor alle zorg- en welzijnsmedewerkers

Voor veel medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt Ik Zorg het deze decembermaand voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken op trots.ontdekdezorg.nlen deze te versturen naar zijn of haar zorgheld. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots u op diegene bent, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

Iedereen in Nederland kent wel iemand die werkt in bijvoorbeeld de jeugdzorg, ziekenhuiszorg, kraamzorg, thuiszorg of sociaal werk. Via trots.ontdekdezorg.nl kan iedereen zijn held uit zorg en welzijn verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maakt u in een paar eenvoudige stappen en deelt u vervolgens via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Zo streeft Ik Zorg ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers uit zorg en welzijn een liefdevolle video krijgen in december.

Zo deelt u wat extra liefde

Bent u trots op uw zorgmedewerkers? Dan kunt u voor uw eigen zorghelden een video maken. Vertel waarom u trots bent en deel uw video met de persoon waar het om gaat. Heeft u zelf een mooie boodschap ontvangen? Deel de video op social media met #ikzorg.  

Over de campagne Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen.

Klik hier om direct een filmpje voor uw zorgheld te maken

Trots op - video.jpg

2020-12-09 14:24:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.