Kring gehandicaptenzorg Kennemerland gaat door tot september

Eind maart heeft de gehandicaptenzorg in Noord Holland zich georganiseerd rond de ROAZ-structuur: de acute zorgketen ten tijde van de coronacrisis. Roel de Bruijn, bestuurder van Ons Tweede Thuis, is linking pin namens de Noord-Hollandse gehandicaptenzorg en er zijn 3 regionale kringen opgestart. Marian Stet, bestuurder van De Hartekamp Groep, is voorzitter van de kring gehandicaptenzorg (GHZ) in Kennemerland.

 Vanaf eind april heeft een verschuiving in de agenda plaatsgevonden. Afbouw van de COVID-capaciteit en opstarten van reguliere zorg, dagbesteding en (aangepaste) bezoekregeling zijn nu onderwerp van gesprek.

Eind mei is afgesproken dat voorlopig wordt doorgegaan met de wekelijkse digitale bijeenkomsten tot september, de datum waarop Marian Stet definitief stopt met werken. In de zomer wordt de overdracht van de onderwerpen van de kring GHZ naar de reguliere bijeenkomsten van het Platform GZ voorbereid. Ook daarvan is Marian Stet voorzitter en is overdracht van de voorzittershamer aan de orde.

2020-06-08 13:38:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.