Kosteloos vitaliteitsprogramma voor werknemers

Je wilt goed voor je medewerkers zorgen en ze vooral behouden voor jouw organisatie. Maar hoe staan ze in hun werk, vinden ze nog een goede balans tussen werk en privé en beschikken ze over voldoende energie?
Door de tekorten gaat veel aandacht naar instroom en opleiden van personeel. Inzetten op instroom van nieuwe medewerkers is hard nodig, maar behoud is minstens zo belangrijk. Om deze reden heeft VBZ in samenwerking met Dijk & Van Emmerik een modulair vitaliteitsprogramma ontwikkeld.

Werknemers gaan in de vitaliteits-workshop samen met collega's op een inspirerende manier in gesprek over waar zij energie van krijgen en waar zij juist energie door verliezen. Ze verlaten de workshop met concrete acties om hun vitaliteit te verbeteren.

Er is ook de mogelijkheid om een vitaliteitsscan te doen en hierover een terugkoppelingsgesprek met een coach te voeren. Ook een optie is om direct te kiezen voor individuele vitaliteitscoaching (intake, scan en twee vervolggesprekken).

Medewerkers van Zorg- en Welzijnsorganisaties kunnen in het kader van het project sterk in je werk vrijwillig en kosteloos gebruik maken van dit vitaliteitsprogramma. Het programma kan per organisatie op maat worden aangeboden.

Staat vitaliteit op de agenda van je organisatie en willen jullie medewerkers hiermee aan de slag? Neem gerust contact op met Cafer Yigit (023-532 21 51 / c.yigit@vbzkam.nl) om de mogelijkheden voor je organisatie te verkennen.

2018-05-29 12:54:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.