Kompas Goed werk & Goed werkgeverschap

De coronapandemie heeft de wereld op z’n kop gezet. De druk op zorgprofessionals is enorm. Professionals stellen ook in deze omstandigheden zorgvragers centraal. Zorgorganisaties op hun beurt stellen zorgprofessionals centraal, maar hoe doe je dat? Zorgprofessionals hebben ruimte en waardering nodig, zo bevestigde ook het landelijk uitstroomonderzoek. Ruimte en waardering is nu en op langere termijn nodig om te kunnen floreren. Afgelopen najaar hebben diverse HR managers en -professionals in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden hiervoor het kompas Goed werk & Goed werkgeverschap ontwikkeld.

Kompas Goed werk & Goed werkgeverschap
Elke organisatie is uniek en elke context is anders. Een antwoord op bovenstaande vragen is daarom niet eenduidig. Daarom hebben we het kompas voor onze regio ontwikkeld. Het kompas helpt telkens bij koers- en plaatsbepaling en stapsgewijs het uitstippelen van de route. Het kompas biedt houvast bij het maken en de uitvoering van een eigen programma voor Goed werk & Goed werkgeverschap voor 2021 en verder.

Startconferentie ‘Goed werk & Goed werkgeverschap’
Om het gebruik ervan te stimuleren zullen we voor bestuurders en HR managers en -professionals van de leden van samen Voor Betere Zorg een startconferentie organiseren. In samenspraak met de HR manager in de regio en de kerngroep van HR managers zullen we de datum vaststellen en een passend programma maken.

De Kerngroep Goed werk & Goed werkgeverschap:
Gerrit Oostendorp (HR manager Kennemerhart)
Helen Versteegen (HR manager Sint Jacob)
Marleen Spaargaren (HR manager Heliomare)
Liesbeth Filippini (HR manager ViVa! Zorggroep)
Gerdia Slagman/Isabel Pouw (HR manager RIBW K/AM)
Frank Moison (HR-manager De Hartekamp Groep)

Download: Flyer Goed werk & Goed werkgeverschap

Download: Kompas Goed werk & Goed werkgeverschap

Meer informatie
Ben je (na het lezen van het kompas) geïnteresseerd of geïnspireerd geraakt? Heb je vragen en/of wil je meer informatie? Neem contact op met Cafer Yigit, adviseur vitale organisaties & vitale medewerkers: c.yigit@vbzkam.nlof 06-13951308.kompas.png

 

2021-01-31 10:55:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.