Kom naar de Innovatiebijeenkomst voor HR- en Zorgmanagers op 6 april

De zorg staat voor grote uitdagingen op het gebied van toegankelijkheid en betaalbaarheid. Met de hulp van slimme zorginnovaties willen we voor iedereen goede zorg blijven leveren. Vanuit de vraag “Er bestaat wel een indicatie voor zorg… maar wat is de indicatie voor een mooi leven?” willen we met jullie onderzoeken wat de impact is van deze andere kijk op zorg en op de manier van werken. Iedereen is welkom, delen wordt gewaardeerd!

Doelgroep: VBZ-innovatienetwerk en HR- en Zorgmanagers

Datum: 6 april 2021 13.00 - 15.00 uur

Locatie: Online

Op het programma onder andere de volgende onderwerpen:

De Slimme Luier - Wilma Fokker, Abena. “In onze regio is de slimme luier voorzover we weten nog niet in gebruik. Wel is er een succesvolle proeftuin geweest en is aangetoond dat de slimme luier zowel arbeidsbesparend is, als voor de cliënt prettiger werkt. Bovendien levert het op termijn een kostenbesparing op omdat er minder materiaalverspilling is.“Het vraagt wel om andere manier van werken.

Het Mooi Leven Huis - Co de Gooyer en Paul van Dalfsen, NabijNetwerk. Co en Paul begeleiden zorgorganisaties, ouders en andere stakeholders in het ontwikkelen van het Mooi Leven Huis. Hun filosofie is:“Ik heb een indicatie voor zorg…. Maar een indicatie voor leven bestaat nog niet!”. In co-creatie met Philadephia opende het eerste Mooi Leven Huis augustus 2020 de deuren in Bennekom. Inmiddels zijn er andere in ontwikkeling en hebben ook andere zorginstellingen het concept omarmd. Het Mooi Leven Huis volgens Nabij Netwerk, biedt een hele andere kijk op zorg en hoe de zorg georganiseerd wordt.

Informatie en aanmelden
Voor vragen kun je contact opnemen Marike Groenendijk, m.groenendijkvbzkam.nl.
Aanmelden kan hier.

 

6 april 2.jpg

 

2021-03-25 12:34:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.