Kennismaking gemeente Haarlemmermeer met zorg en welzijn

IMG_0902.JPG

Vijftien raadsleden en een wethouder maakten kennis met veertien zorg- en welzijnsaanbieders in Haarlemmermeer…

De bijeenkomst op 9 april bij locatie Hoofdweg van Ons Tweede Thuis werd druk bezocht. Na een korte introductie door de wethouder Mieke Booy en Roel de Bruijn van Ons Tweede Thuis gaven de aanwezige zorg- en welzijnsaanbieders ieder een korte pitch over hun organisatie.

Daarna werd er gespeeddatet: steeds een gesprek van 5 minuten voor de aanwezige raadsleden en wethouder met steeds een andere aanbieder.

Hierbij waren 5 minuten natuurlijk veel te kort. Daarom sloot Erik Zwart van PCSOH af met de woorden “dat smaakt naar meer”, iets wat door aanwezige raadsleden en de wethouder werd beaamd. Daarom is het plan om aan deze bijeenkomst een vervolg te geven waarbij er meer ruimte is om samen de diepte in te gaan.

Aanwezige zorg en welzijnsaanbieders: Amstelring, Flexicura, GGZ inGeest, Haarlemmermeer Ketenzorg, Kenter Jeugdhulp, Leger des Heils, Mantelzorg en Meer, Meerwaarde, Ons Tweede Thuis, PCSOH, RIBW-KAM, Roads, Spaarne Gasthuis, Gezondheidscentra Haarlemmermeer en Zorgcentra Meerlanden.

2019-04-25 13:58:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.