Jaarcongres HRM in de Zorg – 22 september

Al 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jouw organisatie.

HR stuurt op DNA in de Zorg

Vakmanschap – Vernieuwing - Verbinding

De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Terug naar de basis. Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?

Leden van samen Voor Betere Zorg ontvangen een korting van € 50,- op de deelnameprijs. Daarnaast bezoekt een 2e college het congres met 50% korting. Gebruik code: SVBZKRT5

www.hrmindezorg.nl

 

hrm_inde_zorg_logo_L.png

2020-06-11 09:09:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.