Inspirerende gratis webinar over ‘Na het front weer één team vormen’

De eerste golf van de coronacrisis lijkt voorbij. De reguliere zorg wordt ondertussen opgestart. De medewerkers van het front komen weer terug in hun team. En de medewerkers die tijdelijk thuis zaten gaan weer samenwerken met hen die aan het front stonden. Hoe ondersteun je dit proces als HR-professional?

Ook buiten de gezondheidszorg komen deze uitdagingen voor. Zoals bij Defensie, waar er teamvorming ontstaat in twee groepen mensen: de groep die aan het front streed en de groep die thuisbleef. Onze eerste spreker in het webinar is Bert Stam. Hij is kolonel en chef staf bij de Directie Operaties van het Ministerie van Defensie. Dankzij zijn persoonlijke ervaring tijdens vredesmissies en zijn tegenwoordige leiding aan teams, waarvan een deel op missie gaat, weet hij als geen ander hoe je één team behoudt en creëert na crisistijd.

De tweede spreker is Cher ten Have. Hij adviseert, begeleidt en traint verschillende teams bij het Ministerie van Defensie. Tijdens het webinar gaat hij onder andere in op welke manier je kunt werken aan teamvorming en weerbaarheid na een crisis. 

De kennis en ervaring van Bert Stam en Cher ten Have geven jou als HR-professional in zorg en welzijn de handvatten voor de volgende fase in deze coronacrisis: weer terug naar normaal als één team.

Het maximum aantal van 200 deelnemers voor dit webinar op donderdag 25 juni van 10.00-11.00 uur is bereikt. Aanmelden kan helaas niet meer. Wel stellen wij achteraf hier een link beschikbaar om het webinar terug te kijken.

Een gratis webinar georganiseerd door samen Voor Betere Zorg en 9 andere regionale werkgeversorganisaties in samenwerking met Zorgbroeders.

 

Back-to-work-army-nurse.jpg

 

2020-06-11 07:06:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.