Initiatieven op gebied aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt? Meld je aan bij het Zorgpact!

Loopt er binnen je organisatie een goed initiatief op het gebied van aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt? Is er op een bepaald gebied intensieve samenwerking met een opleidingsinstelling dat tot een concreet resultaat heeft geleid? Meld je dan aan als koploper bij het Zorgpact. Hiermee promoot je niet alleen je organisatie en het initiatief, maar kom je ook terecht in een community waarin allerlei inspirerende initiatieven worden gedeeld. De praktijkroute Zorg, dat onlangs een subsidie uit het RIF MBO heeft toegekend gekregen, zit in de aanmeldprocedure.

Het Zorgpact en de kopgroep

Alle veranderingen in zorg en welzijn vragen om andere, nieuwe vaardigheden van de mensen die in de zorg werken. En dus ook om goed zorgonderwijs. Het Zorgpact stimuleert samenwerking tussen zorg- en onderwijsinstellingen en gemeenten, zodat zij daar kunnen inspelen op die veranderingen.

Binnen het Zorgpact is er een voorhoede. De Koplopers zijn stuk voor stuk voorbeelden van hechtere samenwerking in de zorg en welzijn, die zich richten op de goed toegeruste zorgprofessional nu en in de toekomst. De Kopgroep is een community en een inspiratiebron. Onder elkaar wisselen de Koplopers kennis en ervaringen uit om van en met elkaar te leren. Ze inspireren anderen om ook tot goede samenwerking te komen. Dat doen ze door hun lessen en resultaten te delen. Online en in ontmoetingen. Meer informatie is te vinden op https://zorgpact.nl/de-kopgroep.

Aanmelden als koploper kan via het aanmeldformulier.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marion Fisser, m.fisser@vbzkam.nl.

2016-06-30 13:49:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.