Inclusief werkgeverschap. Dag van de 1000 voorbeelden

Net zoals dat cliënten zo lang mogelijk met de “gewone” wereld mee willen draaien, geldt dit ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij willen ook participeren. Daarnaast geeft het mee laten doen van deze groep mensen ook weer mogelijkheden/ruimte aan huidige medewerkers.

De 'Dag van de 1000 voorbeelden' viert de successen van de 'Banenafspraak'. Per jaar zetten duizenden nieuwe werkgevers hun deuren open voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen ze omdat het een meerwaarde is voor hun onderneming. Vanuit de leden van samen Voor Betere Zorg zijn er ook al voorzichtige stappen op dit pad gezet, maar is ook de vraag gesteld; hoe nu verder? Kom op deze bijeenkomst in gesprek met ervaringsdeskundige werkgevers.De 'Dag van de 1000 voorbeelden' wordt georganiseerd door het WerkgeverServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond in samenwerking met verschillende branche organisaties.

Laat je inspireren!
Luister op donderdag 19 maart a.s. naar collega ondernemers over inclusief werkgeverschap. Ontvang het perspectief van medewerkers uit de doelgroep. Leer hoe uw onderneming verrijkt kan worden door met deze groep aan de slag te gaan.

Programma
Stadskantoor Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, 2011 GR Haarlem
14.30 uur : Inloop
15:00 uur : Start Programma
Opening met speciale act, presentatie MEO, winnaar Participatieprijs 2019 en Patina Dakdenkers, winnaar IJmond Werkt! Award 2019.

Sprekers vanuit de doelgroep, ronde tafeldiscussie met de wethouders en collega ondernemers over inclusief werkgeverschap.
17:00 uur : Afsluiting en borrel
18:00 uur : Einde

 Aanmelden voor deze middag kan via  het aanmeldingsformulier.

wsp.jpg

2020-03-03 09:47:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.