Hoe blijf jij werkfit? Impressie STERK IN JE WERK WEEK 2020

Samen met leden en samenwerkingspartners organiseerden we de STERK IN JE WERK WEEK van 16 t/m 20 november 2020. 400 deelnemers van 18 zorg- en welzijnsorganisaties deden mee aan 20 workshops op het gebied van vitaliteit, werkplezier en ontspanning. Klik hier voor een impressie van de STERK IN JE WERK WEEK 2020.

samen Voor Betere Zorg bedankt alle deelnemende organisaties: samen hebben we er een mooie week van gemaakt, waar we met trots op terug kunnen kijken!

Bedankt!


Poster afbeelding.jpg


Vervolgactiviteiten

Met de STERK IN JE WERK WEEK hebben we als netwerk samen Voor Betere Zorg gezamenlijk, stevig en als campagne het onderwerp van vitaliteit, werkplezier en ontspanning op de agenda willen zetten. Er zijn diverse mooie en mogelijke vervolgactiviteiten. Enkele voorbeelden:

  • Vitaliteitsprogramma Sterk in je werk

samen Voor Betere Zorg heeft in samenwerking met Dijk & Van Emmerik een modulair vitaliteitsprogramma ontwikkeld.
Meer informatie

  • Online vijfdaagse Stap op 1

Voor zorgmedewerkers is het zorgen voor anderen hun kracht en talent. Maar zorgen zij voldoende, nee goed, voor zichzelf? Met de online Stap op 1 vijfdaagse krijgen zorgmedewerkers op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jezelf betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren.
Meer informatie

2020-11-25 10:41:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.