Helen Passchier stelt zichzelf voor

Op het moment van schrijven begin ik aan mijn tweede week als Helen PasschierProgrammamanager BSZ. De eerste week stond vooral in het teken van kennismaken en inlezen op diverse onderwerpen van het programma. Ik viel meteen met mijn neus in de boter: op woensdag was er een bestuurlijk overleg over het thema Wijkgerichte Zorg, een van de belangrijke pijlers in het programma BSZ.
Door mijn jarenlange ervaring als bestuurssecretaris in zorgorganisaties, merk ik dat ik inhoudelijk behoorlijk ingevoerd ben. Wat ook helpt is dat ik de regio en de zorginstellingen daarbinnen goed ken. In 1991 ben ik mijn loopbaan begonnen als beleidsmedewerker bij de rechtsvoorganger van de VBZ, het KOGIM. Vanwege die baan ben ik destijds ook naar Haarlem verhuisd en woon er sindsdien met veel plezier.
In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en reizen. Tijdens mijn verre reizen neem ik weinig bagage mee. Het zijn juist de nieuwe indrukken en de andere omgeving die mij inspireren. In mijn functie als programmamanager wil ik mij door diezelfde principes laten leiden. In het regionale zorglandschap neem ik wel veel bagage mee. Deze  combinatie van vernieuwing in een vertrouwde omgeving, maakt dat deze functie mij past als ‘een oude jas’.  
h.passchier@vbzkam.nl

 

2015-06-29 11:35:00

2015-06-29 11:35:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.