Veel deelnemers bij webinar 'Na het front weer één team vormen'

De eerste golf van de coronacrisis lijkt voorbij. De reguliere zorg wordt ondertussen opgestart. De medewerkers van het front komen weer terug in hun team. En de medewerkers die tijdelijk thuis zaten, gaan weer samenwerken met hen die aan het front stonden. Hoe ondersteun je dit proces als HR-professional? Hoe geef je de juiste aandacht en begeleiding aan je medewerkers? Welke ondersteuning moet je nu bieden, zodat zij een eventuele tweede golf (weer) aankunnen?

Om de antwoorden te krijgen organiseerden we op 25 juni in samenwerking met negen andere regionale werkgeversorganisaties en Zorgbroeders een webinar over het vormen van één team na de coronacrisis. Met de blik en de ervaring vanuit Defensie gaven Bert Stam EMSD (Kolonel | Chef staf bij Directie Operaties) en Mary van Boxtel (partner bij adviesbureau Ten Have & Partners) inzichten voor HR-medewerkers binnen de gezondheidszorg. Dit alles onder begeleiding van Martijn Hulst (Zorgbroeders).Ruim 200 deelnemers lieten zich inspireren en deelden via de chat hun ervaringen.

Heb je het webinar gemist? Geen probleem. De presentatie van het webinar en twee begeleidende artikelen zijn te bekijken en te downloaden.

2020-06-29 12:28:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.