Goede opkomst Werksessie 'Ik Zorg in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden'

                                                          IKZORG_logo_organisaties_RGB.png


Dat de landelijke publiekscampagne Ik Zorg van start is gegaan, kun je bijna niet hebben gemist. Via abri’s, tv- en radiocommercials en berichten op social media duiken krachtige portretten en bijbehorende verhalen op. Toch is het nog slechts de start van deze meerjarencampagne, waarin individuele verhalen van medewerkers in zorg en welzijn in beeld worden gebracht, om zo anderen te enthousiasmeren voor het werk in onze sector. 

Tijdens de Werksessie ‘Ik Zorg in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden’ op 29 november presenteerde samen Voor Betere Zorg een concept campagne- en communicatieplan. Ideeën en aanknopingspunten werden opgehaald bij de aanwezige organisaties: Zorgcentra Meerlanden, Veiligheidsregio Kennemerland, Sint Jacob, ViVa! Zorggroep, Lijn 5, Zorgcentrum Aelsmeer,  ActiVite, Kennemerhart, Zorgbalans en Ons Tweede Thuis. Met het regionale campagneplan worden bestaande initiatieven en campagnes versterkt. Vanuit de landelijke campagnewebsite www.ontdekdezorg.nl is een link naar de regionale website van samen Voor Betere Zorg: www.infopuntzorg.nl.

Regionaal Contactpunt
Om te zorgen dat belangstellenden zich welkom voelen en een plek vinden, zijn in het hele land Regionale Contactpunten opgericht. Vanaf de landelijke campagnewebsite www.ontdekdezorg.nl en vanuit het landelijke belpanel worden mensen naar zo’n contactpunt verwezen. In onze regio valt het Regionaal Contactpunt samen met Infopunt Zorg. Hier worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Van werkgevers hebben we actuele informatie nodig om belangstellenden op te kunnen wijzen: opleidingstrajecten en het aanbod dat er verder voor hen is, zoals meeloopdagen en oriëntatiebanen.


                                       werksessieetc.png

                                      Foto: Bericht op de Infopunt Zorg Facebookpagina over de Voorlichtingsbijeenkomst voor
                                      werkzoekenden op donderdagavond 29 november.2018-12-03 14:02:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.