Gezond & Zeker Kennisdagen 2015

Op 2 en 3 november 2015 is het weer zover, dan vindt de 12e editie van de Gezond & Zeker Kennisdagen plaats. Hét grootste evenement voor nieuwe en ervaren ergocoaches, veiligheidscoaches en andere betrokkenen bij de preventie van fysieke overbelasting en agressie op de werkvloer in zorg en welzijn. De inschrijving voor de Kennisdagen is geopend! Je vindt het workshopoverzicht met bijna 50 nieuwe workshops en vertrouwde succesnummers hier. Snelle beslissers die voor 1 augustus hun inschrijving voldoen, betalen in plaats van 115 maar 105 euro en hebben natuurlijk eerste keus in het workshopprogramma. 

Met uw organisatie acte de présence geven en de stand van uw voorkeur op de informatiemarkt vastleggen mét vroegboekkorting? Bevestig uw deelname dan voor 1 juli aanstaande.  

Thema
Het thema van 2015 is 'Duurzaam zorgen'. Duurzaam coachen betekent niet ‘er nog meer bovenop’ gaan zitten, maar juist ‘met de handen op de rug’ collega’s motiveren om van gezond werken de norm te maken. Meer informatie vindt u op de website en in Gezond & Zeker magazine 2 dat binnenkort verschijnt. Dit magazine wordt gestuurd naar iedereen die staat ingeschreven bij Gezond & Zeker. Inschrijven kan hier.

Directeuren welkom
Vaak horen de workshopleiders op de Gezond & Zeker Kennisdagen 'Dit had onze directeur moeten weten'. Aan de ene kant is het logisch dat ze er niet bij zijn, de dag is immers niet voor directeuren bedoeld. Aan de andere kant kun je soms in je organisatie gemakkelijker zaken voor elkaar krijgen als je directeur gevoel heeft voor wat jij als ergocoach of veiligheidscoach allemaal presteert. Om daarom dit jaar tóch de directeuren op de Gezond & Zeker Kennisdagen te kunnen begroeten hebben we een plan bedacht. Als jij het voor elkaar krijgt om je directeur mee te nemen naar een van beide Kennisdagen dan mag je 'baas' (of jij) die dag gratis naar binnen. Op 3 november organiseren we zelfs een speciale 'Neem je baas mee' management workshop.

2015-06-29 11:44:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.