Impressie en evaluatie STERK in je WERK Week

'Sta jij ook altijd 'aan'? Investeer in jezelf!'

Onder dit motto stond tijdens STERK in je WERK Week van 18 t/m 22 november de vitaliteit van zorgmedewerkers centraal. De week bood volop activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers, zoals een Vitaliteitsworkshop, Yoga, de Training Van stress naar succes, Vitaliteitscoaching en loopbaancoaching, de Energizer Positive vibes, de hardloopactiviteit Lopend naar een betere conditie en de workshop Essentrics.

Impressie

Klik hier voor een korte foto-impressie van de STERK in je WERK Week.
Klik hier
voor het artikel van Haarlems Dagblad over de STERK in je WERK Week.
Klik hier voor een impressie van de STERK in je WERK Week in het hele land.

Deelnemers

samen Voor Betere Zorg bedankt alle deelnemende organisaties: samen hebben we er een mooie week van gemaakt, waar we met trots op terug kunnen kijken! Doet jouw organisatie volgend jaar ook mee?

In 2020 weer een STERK in je WERK Week?

Het was in onze regio de 1ste editie van de STERK in je WERK Week. Momenteel maken wij de balans op: hoe hebben de betrokkenen deze week ervaren? Op basis daarvan bepalen we of en zo ja hoe er ook in 2020 een STERK in je WERK Week komt.

Blijvend STERK in je WERK

Met de STERK in je WERK Week hebben we als netwerk samen Voor Betere Zorg gezamenlijk, stevig en als campagne het onderwerp van behoud en vitaliteit op de agenda willen zetten. Er zijn diverse mooie en mogelijke vervolgactiviteiten. Enkele voorbeelden:

Blijvend STERK in je WERK: Incompany workshop

Via de links hieronder vind je informatie en contactgegevens om een van de workshops de STERK in je WERK Week in te huren voor de medewerkers van jouw organisatie:
Training Van stress naar succes
Energizer Positive vibes
Workshop Essentrics

Blijvend STERK in je WERK: Vitaliteitsprogramma Sterk in je werk

Door de personeelstekorten in de zorg gaat veel aandacht naar instroom en opleiden van personeel. Inzetten op instroom van nieuwe medewerkers is hard nodig, maar behoud is minstens zo belangrijk. Om deze reden heeft samen Voor Betere Zorg in samenwerking met Dijk & Van Emmerik een modulair vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Meer informatie

Blijvend STERK in je WERK: Online vijfdaagse Stap op 1

Voor zorgmedewerkers is het zorgen voor anderen hun kracht en talent. Toch heeft dit een keerzijde. Maar zorgen zij voldoende, nee goed, voor zichzelf? Uit de praktijk blijkt dit vaak een ondergeschoven zaak. Met de online Stap op 1 vijfdaagse krijgen zorgmedewerkers op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jezelf betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren.
Meer informatie

2019-11-28 13:46:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.