Aanpak arbeidsmarkttekorten leidt tot personele versterking Bureau VBZ

De regionale aanpak van de arbeidsmarkttekorten en de extra gelden die het ministerie van VWS steekt in de extra scholing van (nieuwe) medewerkers zorgt voor een uitbreiding van Bureau VBZ. De projectorganisatie van de regionale arbeidsmarktaanpak en die van de scholingsgelden (‘SectorplanPlus’) worden uitgevoerd door VBZ. Wij geven graag een kort overzicht van de belangrijkste veranderingen in het team, deels bekende gezichten, deels nieuwe collega’s.

vbz collegas

Projectleider Regionaal Actieplan Arbeidsmarkttekorten: Marion Fisser. Marion is een bekend gezicht, zij werkt al enige tijd bij Bureau VBZ. Sinds dit najaar richt zij zich vol energie volledig op de gezamenlijke aanpak van de arbeidsmarkttekorten in onze regio.

Projectleider SectorplanPlus: Lilian van El. Lilian was als projectleider al betrokken bij de succesvolle uitvoering van het eerste Sectorplan, maar is per 1 november jl. bij Bureau VBZ in dienst getreden voor de projectleiding van SectorplanPlus en de daarmee samenhangende relatie tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Senior beleidsadviseur/projectcoördinator: Wilma Jansen. Wilma is voor velen ongetwijfeld een bekend persoon, zij heeft een ruime ervaring opgebouwd bij SHDH en het Nova College. Na een korte  periode van twee maanden om de ‘aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt’ te versterken, hebben wij besloten om Wilma hier ook de komende tijd op in te zetten, omdat dit een van de cruciale actielijnen is in het actieplan arbeidsmarkttekorten.

Communicatiemedewerker: Willeke van Weerd-Lutz. Willeke is een nieuwe collega, die ons team per 1 januari komt versterken. Willeke is nu nog als marketing-communicatieadviseur werkzaam bij de Academie voor Podologie.
Een van de belangrijke actielijnen van het regionaal actieplan arbeidsmarkttekorten hangt samen met versterking van het imago van zorg en welzijn. Door het aantrekken van Willeke wordt onze slagkracht op communicatiegebied ook in personele zin groter.

2017-11-29 15:38:00

Reacties

Om te reageren dient u ingelogd te zijn.