Leren en opleiden

Binnen samen Voor Betere Zorg bestaan verschillende netwerken waar aan strategische opleidingsplanning wordt samengewerkt:

  • Netwerk ‘Toekomstgericht opleiden: 3 keer per jaar door 25 organisaties wordt de dialoog gevoerd over de regionale strategische opleidingsplanning.
  • ‘Ontwikkelnetwerk opleiden': opleidingsverantwoordelijken van 12 organisaties concretiseren ontwikkelingen vanuit het netwerk toekomstgericht opleiden in acties.

In het kader van kennisdeling delen we hier enkele opbrengsten.

Project Anders Begeleiden

DOCUMENTEN

LAATSTE NIEUWS

Ontwikkelcoalitie ‘Andere vormen van stagebegeleiding’ trots op bereiken van ‘Koploperstatus’
15-10-2020 02:10
Donderdag 15 oktober kreeg de Ontwikkelcoalitie ‘Andere vormen van stagebegeleiding in zorg en welzijn’ het certificaat van ‘Koploper’ uitgereikt door het landelijke Actie Leer Netwerk.

Is jouw organisatie digivaardig?
10-09-2020 09:09
Alleen digivaardige organisaties kunnen technologische toepassingen optimaal inzetten. Tijdens de netwerk-bijeenkomst ‘Toekomst Gericht Opleiden’ hebben we ervaringen, kansen en (zelf) ontwikkelde tools rondom het digivaardig maken van de organisatie gedeeld. Er liggen veel kansen om gezamenlijk op te pakken. Dit doen we in een ontwikkelcoalitie. Wil je weten wat de coalitie jou kan opleveren en wat jouw organisatie kan bijdragen aan de ontwikkelcoalitie?

Inspirerend webinar over Generatie Z, meld je aan!
20-08-2020 10:08
Generatie Z is geboren tussen grofweg 2000 en 2015. Hierbinnen valt ook de groep jongeren tussen de 15 en 20 jaar die nu voor belangrijke levenskeuzes staan als studie en beroep. Dit is de generatie die binnenkort binnen jouw organisatie aan de slag gaat, of al aan het werk is. Om je hierbij te ondersteunen organiseert Samen voor Betere Zorg (samen met andere brancheorganisaties) op 29 september van 13 tot 14 uur een online inspiratiesessie over Generatie Z.


Bibliotheek

Bekijk en/of download alle documenten in onze bibliotheek!