Denktank PR & Imago

De Denktank PR & Imago levert input en helpt mee om de nieuwe campagnes van Infopunt Zorg te realiseren.
In de denktank zitten (arbeidsmarkt-)communicatieadviseurs van de VBZ lidinstellingen en alle werkvelden zijn vertegenwoordigd.
De groep komt vier keer per jaar bij elkaar en bedenkt nieuwe  en evalueert lopende campagnes.

Huidige campagne Infopunt Zorg
zorg voor je loopbaan dat werkt

De zorg verandert, en hiermee de inhoud van jouw werk. Daarom is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en actief te blijven op de arbeidsmarkt. Op infopuntzorg.nl vind je alle informatie en tips over werken en leren in de zorg. 

Een leven lang leren
Door jezelf te blijven ontwikkelen hou je de regie over je toekomst. Dat kun je doen door te leren in de praktijk. Want onderzoek toont aan dat dit het grootste leereffect heeft. Werkgevers in de zorg ondersteunen dit proces. Onder het motto ‘Een leven lang leren’ bieden ze digitale ondersteuning via www.infopuntzorg.nl

Infopuntzorg.nl
Op www.infopuntzorg.nl kun je een e-portfolio aanmaken en makkelijk solliciteren op vacatures van zorgorganisaties in de regio. Infopuntzorg.nl biedt loopbaantesten, tips en informatie over solliciteren, opleidingen en trainingen.  Kortom, via infopuntzorg.nl hou je de regie over je toekomst.


Voorlichting en Werving
In het kader van de RIF mbo subsidie is voor de komende 3 jaar het Nova College aangesloten bij de Denktank. Samen zetten zij zich in voor: Het bevorderen van een positief en reëel beeld van het werken en leren in de zorg om te zorgen dat er voldoende passend opgeleide mensen op de arbeidsmarkt voor zorg zijn en blijven.

Zie ook voor actuele informatie de pagina Werven met beleid op onze website.

Meer informatie over de Denktank of wil je je aanmelden?: Afdeling Communicatie, communicatie@vbzkam.nl